Twan van Hoof idee en vorm - Freelance artdirector en grafisch vormgever

sjors 3

Sjors. kindermeubels. Maar dan anders

Hoe introduceer je een nieuw merk kindermeubels? Volgens idee en vorm in elk geval niet zomaar. Onderzoek binnen de jonge ouders en de diverse aanbieders van kindermeubels leverde verrassende resultaten op. Waardoor we ons de juiste inzichten kregen om de unieke waarden van Sjors onder de aandacht te krijgen.

Sjors is een splinternieuwe serie kindermeubelen. In basis wit als een leeg vel papier en herkenbaar door speelse vormen, zichtbare verbindingen en opvallende ronde gaten. Eigenzinnige ontwerpen waar het plezier van de maker vanaf spat. Want, zo vindt Sjors: “Kinderen willen geen voorgekauwde slaapkamer die helemaal ‘af’ is. Ze willen een eigen plekje waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten.” Zo groeien de meubels als vanzelf met het kind mee. kijk voor meer informatie op www.sjors.rocks