Twan van Hoof idee en vorm - Freelance artdirector en grafisch vormgever

skoon beeldmerk

Positionering en visual identity skoon

Dat vind je bij Skoon. Skoon zijn maakt bijzonder. Dat laten een 10 tal vaklieden zien op een prachtige locatie. Alles onder één dak. En niet zo maar een. Piet Boon Head office! Want daar huisvesten Bod’or, Kitchenzone, Puur audio en domotica, Martijn de Wit vloeren,  Bouwkundig adviesbureau BTTH, Nijboer interieur design, Lavital en Van Haneghem tuinarchitectuur.

Voor deze bijzondere vakmensen realiseerde Idee en Vorm in samenwerking met RSRegelt een heldere en herkenbare profilering. Met de merkbelofte “skoon zijn maakt bijzonder” communiceert skoon wat ze doet. Al in een vroeg stadium van een bouwtraject vind je hier bijzondere oplossingen op het gebied van architectuur, interieur en exterieur.