Twan van Hoof idee en vorm - Freelance artdirector en grafisch vormgever

Pomaz logo in boekje

Pomaz zwembaden groothandel profileert zich op gepaste wijze.

Het uitsluitend leveren van producten aan de zwembadinstallerende industrie biedt te weinig onderscheidend vermogen in een markt die sterk in beweging is. Er is meer. En dát is de nieuwe merkbelofte van Pomaz.
Er is meer te halen in de markt door de samenwerking op te zoeken met de zwembadbouwers. Er liggen nog kansen in de markt. Pomaz helpt die kansen te benutten. Met een breed en diep assortiment. Met kennis en inzichten. Dat doen ze met passie en plezier, vanuit de drang om bij te dragen aan het invullen van de behoeften op de markt aan geluk, gemak en gezondheid.

Idee en Vorm realiseerde voor Pomaz deze vernieuwde positionering.
Met een nieuwe frisse huisstijl om deze nieuwe gedachte kracht bij te zetten.